Oletko ostanut uuden iPadin? Edullinen ja kestävä suoja antaa uudelle tablettitietokoneellesi järeämmän turvan osumia vastaan ja pidentää laitteesi käyttöikää huomattavasti. Oikean tyyppinen suoja auttaa iPadiasi kestämään paitsi myös kolhuja ja naarmuja, myös likaa, pölyä ja kosteutta.

Monta tapaa turvata laitteesi käyttöikä

Nykypäivänä laitteiden suojaaminen on enemmän sääntö kuin poikkeus. Useimmista hyvin varustetuista puhelimia ja muuta elektroniikkaa myyvistä kaupoista löytyy netissä hyvä valikoima vaihtoehtoja tablettitietokoneen etu- ja takalasin suojaamiseen. Yleisimpiä vaihtoehtoja tabletin lasien suojaamiseen ovat panssarilasit, suojakuoret ja näytön päälle kiinnitettävät suojakalvot. Tabletin ollessa poissa käytöstä sitä voi säilyttää turvallisesti myös erillisessä iskunkestävässä kotelossa.

Persoonallinen suoja omaan makuun

Suojan ei tarvitse ylläpitää vain tabletin kestävyyttä ja siisteyttä, sillä se voi olla myös visuaalisesti miellyttävä ja tyylikäs elementti, jota on mukava käyttää. Panssarilaseissa ja kalvoissa on tarjolla eri paksuisia ja tuntuisia materiaaleja käyttökokemuksen mukavuuden optimoimiseksi. Kuorista ja koteloista löytyy erilaisilla väreillä, kuvioilla ja malleilla varustettuja vaihtoehtoja ja tabletin voi personoida omannäköisekseen vaikkapa mustalla nahkakuorella tai värikkäällä ja pehmeällä kumisuojalla.

Isoille ja pienille käsille

Suoja on hyödyllinen hankinta koko perheelle ja se tulee tarpeeseen varsinkin niissä kodeissa, joissa iPad on myös perheen pienimpien käytössä. Valikoimista löytyy myös varta vasten lapsiperheiden makuun tehtyjä suojakuoria ja koteloita pirteämmissä väreissä ja kuvioissa.